Vloerkleed Hoogpolig Design

 

Vloerkleden en karpetten koopt u voordelig bij vloerkleeddiscounter.nl Wij hebben de grootste collectie karpetten en tapijten, koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online. Wij hebben de grootste collecties karpetten en tapijten, in vele maten en kleuren.


Weergave:
  3 / 3  Bezig met laden...
Wollen vloerkleed Casa Natur
Wollen vloerkleed Casa Natur
€ 149,00 *
Prijs stuk
BESTELLEN
Top vloerkleed Yord ecru 360
Top vloerkleed Yord ecru 360
€ 179,95 *
Prijs stuk
BESTELLEN
Hoogpolig vloerkleed Turin ecru 360
Hoogpolig vloerkleed Turin ecru 360
€ 179,95 *
Prijs stuk
BESTELLEN
Ecru vloerkleed Louise 360
Ecru vloerkleed Louise 360
€ 179,95 *
Prijs stuk
BESTELLEN
Vloerkleed Parma creme
Vloerkleed Parma creme
€ 249,95 *
Prijs stuk
BESTELLEN
  1 2  3   

Betaalbare hoogpolig design vloerkleden

U betaalt bij ons nooit teveel voor uw karpet of vloerkleed. Wij leveren voor de laagste prijs de beste kwaliteit. Vindt u elders hetzelfde vloerkleed goedkoper? Laat het ons dan weten wij geven u de laagste prijsgarantie. Wij leveren uw vloerkleed en karpet rechtstreeks van fabrikant naar klant, hierdoor profiteert u van de laagste prijs en snelle levering. Ook kunt u verschillende tapijten en karpetten bij ons op maat laten maken, dit staat dan bij het vloerkleed op karpet vermeld. Doot onze jaren lange ervaring in de vloerkledenbranche zijn wij de specialist die weet wat onze klanten willen. Onze collecties tapijten en karpetten worden dagelijks aangevuld, zodat u altijd een vloerkleed of karpet besteld van de laatste trends in de markt. Samen met onze fabrikanten ontwerpen wij de de leukste en modernste of klasssieke dessins, hierdoor zijn wij trendsetter in de markt. Deze tapijten en karpetten kunnen wij u aanbieden voor lage prijzen zodat u voor een betaalbare prijs sfeer en comfort brengt in elk vertrek van uw woning Koop uw vloerkleden snel en voordelig online bij vloerkleeddiscounter.nl

Vloerkleden en karpetten online eenvoudig kopen via onze webwinkel

Een hoogpolig design vloerkleed of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, Vloerkleeddiscounter heeft een groot assortiment hoopolige vloerkleden en karpetten in heel veel verschillende kleuren, maten en kwaliteiten. Vloerkleeddiscounter is het adres voor karpetten, tapijten en vloerkleden. Onze collectie vloerkleden en karpetten bestaat uit vele verschillende kwaliteiten zoals, geweven, handgeknoopte en hand getufte vloerkleden en karpetten. Al onze karpetten en vloerkleden worden zonder verzendkosten geleverd in Nederland en België.

Al onze vloerkleden / karpetten zijn geschikt voor vloerverwarming.
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten