Anti Slip

Maak je vloer veilig met een antislip vloerkleed!

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een antislip vloerkleed is veiligheid. Met name in huizen met kinderen of ouderen is het essentieel om te zorgen voor een veilige omgeving. Een anti slip vloerkleed biedt extra grip en voorkomt dat je uitglijdt, zelfs op de gladste vloeren. Je kunt dus met een gerust hart rondlopen in huis, wetende dat ongelukken door uitglijden dankzij het vloerkleed worden geminimaliseerd.


Weergave:


Bezig met laden...
Anti Slip 100
Anti Slip 100
€ 19,95 *
Prijs stuk
BESTELLEN

De voordelen van een vloerkleed met anti slip

Naast veiligheid biedt een vloerkleed antislip ook bescherming voor je vloer. Het tapijt voorkomt krassen en slijtage door meubels en schoenzolen. Hierdoor blijft je vloer langer mooi en hoef je minder snel te investeren in dure reparaties of vervanging van vloerbedekking. Bovendien zorgt een vloerkleed voor een isolerende werking, waardoor het de warmte vasthoudt en de geluidsoverlast vermindert.

Hoe werkt anti slip?

Een anti slip vloerkleed is speciaal ontworpen om te voorkomen dat het kleed verschuift of wegglijdt wanneer je erop loopt. Het belangrijkste onderdeel van deze vloerkleden is de anti-slip rug. Deze rug is gemaakt van een speciaal materiaal dat dienst doet als een soort 'hechtmiddel' tussen het kleed en de vloer. Hierdoor blijft het vloerkleed stevig op zijn plaats liggen, zelfs bij intensief gebruik.

Welk antislip vloerkleed past bij jou?

Allereerst is het belangrijk om de juiste maat en vorm te kiezen die bij jouw ruimte past. Meet daarom nauwkeurig de afmetingen op voordat je een vloerkleed aanschaft. Kies ook de vorm die het beste bij je interieur past.

Antislip vloerkleden zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Voel aan het kleed en bedenk welk materiaal het meest comfortabel aanvoelt voor jou en je gezin. Daarnaast is het design ook belangrijk om je interieur compleet te maken.

Invloed van een vloerkleed op de ruimte

Een anti slip tapijt met een effen kleur is vooral ideaal voor een druk interieur, bijvoorbeeld met kleurrijke meubels of opvallende kunstwerken aan de muren. Aan de andere kant kan een vloerkleed met een opvallend patroon juist een echte toevoeging zijn voor een rustig interieur. Het kan de ruimte meer karakter geven en zorgen voor een speelse of artistieke look.

Ruim assortiment vloerkleden

Ben je op zoek naar een nieuw vloerkleed, maar twijfel je tussen een effen kleur modern vloerkleed, een katoenen vloerkleed of een opvallend patroon zoals een geruit vloerkleed? Dan ben je niet de enige! Het kiezen van het juiste anti slip vloerkleed kan lastig zijn, want het heeft een grote invloed op de uitstraling van je interieur.

Wat je stijl ook is: ga voor optimale bescherming van je vloer en geniet van een stijlvolle en veilige leefomgeving!

Antislip vloerkleden ook verkrijgbaar voor buiten

Goed om te weten: er zijn speciale antislip vloerkleden verkrijgbaar die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze kleden zijn bestand tegen weersinvloeden en zorgen ervoor dat je ook buiten veilig kunt lopen.

Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee om het mooiste antislip vloerkleed voor jouw interieur te kiezen.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten