Vloerkleden zicht termijn

De aankoop van uw vloerkleed is definitief vanaf het moment dat u het vloerkleed of karpet gezien en goedgekeurd heeft. Wij geven u hiervoor 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Wilt u uw vloerkleed terugsturen, geen probleem ! Ga naar onze pagina retouren wij laten het vloerkleed of karpet op onze kosten weer bij u ophalen.

Het vloerkleed mag geen gebruik sporen of beschadiging hebben opgelopen.
Natuurlijk kunt u het product ook omruilen voor een ander vloerkleed of karpet, dit kunt u ons melden via ons e-mailadres sales@vloerkleeddiscounter.nl
Let op vloerkleden die bij retour gebruiksporen bevatten kunnen wij niet in behandeling nemen. Wij adviseren u om bij aankomst het vloerkleed even neer te leggen, is het niet uw juiste keuze dan direct weer in te pakken.

Onze retourprocedure werkt als volgt:
  1. Ga naar onze pagina retouren
  2. U ontvangt dan van ons de retourprocedure per e-mail
  3. De verzendkosten voor het retour laten halen zijn voor onze rekening.
  4. Het vloerkleed wordt binnen 14 dagen na uw bericht van retouren door ons bij u opgehaald.
  5. Na ontvangst van uw retourzending controleren wij het vloerkleed op gebruiksporen en betalen wij u het volledige aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen retour.
  6. Vloerkleden op maat gemaakt en vloerkleden uit onze koopjeshoek hebben geen recht van retour.
Zichttermijn:
Kunt u geen keuze maken en wilt u meerdere vloerkleden bestellen om te beslissen welk vloerkleed bij u past ? Geen probleem. Wij laten dan de vloerkleden bij u terughalen op onze kosten en betalen u dan binnen 14 dagen het aankoopbedrag voor deze vloerkleden terug.

Vloerkleden - karpetten en tapijten