Vloerkleden bestellen

U kunt in onze shop op een eenvoudige wijze uw karpet, tapijt of vloerkleed betalen via Ideal of vooraf per bank.

Gratis bezorgen
Uw vloerkleed of karpet wordt gratis thuis bezorgd rechtstreeks door onze fabrikanten aan het door u opgegeven adres.
(Alle vloerkleden en karpetten worden met ongeveer 5 werkdagen zonder meerkosten binnen Europa bezorgd.) Wilt u uw bestelling later ontvangen ? Zet dan bij het plaatsen van de order bij opmerkingen in welke week u uw bestelling wilt ontvangen

Zichttermijn:
Kunt u geen keuze maken en wilt u meerdere vloerkleden bestellen om te beslissen welk vloerkleed bij u past ? Geen probleem. Wij laten dan de vloerkleden bij u terughalen op onze kosten en betalen u dan binnen 14 dagen het aankoopbedrag voor deze vloerkleden terug. Let op vloerkleden die bij retour gebruiksporen bevatten kunnen wij niet in behandeling nemen. Wij adviseren u om bij aankomst het vloerkleed even neer te leggen, is het niet uw juiste keuze dan direct weer in te pakken. Vloerkleden op maat gemaakt en vloerkleden uit onze koopjeshoek hebben geen recht van retour.
 
Gratis annulering en het recht van retour zending zonder reden
Zie hiervoor onze rubriek retourneren
 
Grootste collectie
Vloerkleeddiscounter.nl beschikt over een zeer uitgebreid aanbod in karpetten en vloerkleden in alle kwaliteiten en prijsklassen. Hebt u een tapijt, kleed of karpet op het oog die niet op de site staat vermeld, laat het ons weten en wij gaan opzoek en doen u een extra scherp aanbod!
 
Snelle service
Hebt u vragen? U kunt bellen, mailen. Ons team staat altijd voor u klaar. Vloerkleeddiscounter.nl heeft naast een grote voorraad tapijten, vloerkleden en karpetten ook snelle leveringsafspraken met de fabrikanten. Dit zorgt voor een extra snelle levering van uw bestelling. 

Volledige garantie
Bij Vloerkleeddiscounter.nl koopt u altijd onder volledige garantie. Vloerkleeddiscounter.nl is lid van Webwinkel Keurmerk Qshops. Een extra waarborg voor service en garantie.

Webwinkel Keurmerk erkend 
Wij zijn aangesloten bij Webwinkel Keurmerk Qshops. Met het Webwinkel Keurmerk heeft u als klant extra garantie, het garandeert een veilige betaling en een uitstekend product. 

Klachten 
Heeft u een klacht of opmerking ? Laat het ons weten stuur een e-mail naar sales@vloerkleeddiscounter.nl samen zorgen wij ervoor dat we dan uw klacht naar tevredenheid oplossen. 

Betalen
U kunt bij ons op een veilige manier uw vloerkleden en karpetten betalen via Ideal of vooraf per bank. Uiteraard kunt u ook bij ons betalen d.m.v. vooraf betalen per bank, Mollie, creditcard, Ideal, SofortBanking, Bancontact, MisterCash en Paypal 
 
Bank
Rekeningnummer IBAN: BE88 73507436 4541


Kamer van Koophandel
777656720

BTW Nummer
BE777656720


Contact gegevens
AD Marketing 
Diestsesteenweg 92 0101
3210 Linden Belgie
Telefoon 0348- 768000

wij vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk uw vragen aan ons te stellen per e-mail 
E-mail sales@vloerkleeddiscounter.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 10.00uur t/m 16.00uur
Vrijdag van 10.00uur t/m 12.00uur
Zaterdag en zondag gesloten

Wij zijn een webwinkel en hebben geen winkel of showroom