Vloerkleden keuze

Vloerkleden geven sfeer aan ieder interieur.  Nu zijn er heel veel verschillende vloerkleden of ook wel karpetten genoemd te koop van zowel klassiek, modern, hoogpool, laagpool, wol, patchwork etc
Als u een vloerkleed wilt gaan kopen is het van belang dat u altijd rekening moet houden welk vloerkleed bij u past. Niet alleen de kleuren en de materiaalkeuze van een karpet  is van belang maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Als u een vloerkleed of tapijt zoekt voor uw woonkamer zal deze zwaarder belast worden dan bijvoorbeeld een vloerkleed voor de slaapkamer. We proberen u hierbij te helpen met uw keuze. We zullen de verschillende kwaliteiten karpetten en vloerkleden hier gaan benoemen:
 
Welke afmeting:
Voor een slaapkamer of kinderkamer is dat niet echt van belang dan kiest u de afmeting welke het beste past in de desbetreffende kamer. Voor een vloerkleed voor de woonkamer adviseren wij altijd om een groot vloerkleed te kopen, zeker in de zithoek geeft dit een ruim effect. Het karpet mag best een stukje onder bank of stoelen komen te staan, dat staat royaal en geeft zeker een ruimte.
 
Welke kwaliteiten:
 
Katoenen vloerkleed: Deze vloerkleden en karpetten geven een warme uitstraling. Ze zijn er in de uitvoering laagpolig en hoogpolig. Katoenen vloerkleden hebben altijd warme kleuren, maar zijn wel gevoelig voor zonlicht en vlekken zijn soms wat lastig te verwijderen. Heeft u vlekken dan verwijzen wij u naar onze pagina voor onderhoud.
 
Wollen vloerkleed: Wol is een natuurproduct en heeft als grote voordeel dat het zichzelf blijft reinigen. Ook hebben wollenvloerkleden een isolerende en geluiddempende functie. Deze vloerkleden zijn er in verschillende uitvoeringen zoals berbervloerkleden, klassieke vloerkleden, vintage vloerkleden, laagpolige vloerkleden en hoogpolige tapijten. Zoekt u een heel mooi vloerkleed dan vervalt u in de collecties handgemaakte of Nepal vloerkleden.

Sisal vloerkleden: Sisal is een natuurproduct, het lijkt een beetje op kokos en is bijna onverslijtbaar. Ze worden tegenwoordig verkocht in verschillende leuke kleuren. Sisal vloerkleden zijn hard, en soms lastig te reinigen.
 
Synthetische vloerkleden: We kennen heel veel soorten synthetische garens, zoals polyester, polypropyleen enz. Tegenwoordig zijn deze garens erg mooi en gemaakt in heel veel schitterende kleuren. Het grote voordeel van deze garens is dat het makkelijk is in onderhoud, niet verkleurd en heel erg geschikt is voor mensen met kleine kinderen en huisdieren. Deze vloerkleden zijn uiteraard verkrijgbaar in alle prijsklasse, afmetingen en kleuren.

Lederen vloerkleden: Deze zijn gemaakt van 100% rundleder, zeer sterk vloerkleed in veel kleuren en amten.Makkelijk in onderhoud

Marokkaanse berber vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt met de hand van 100% zuiverscheerwol. Een echt onverslijtbaar vloerkleed die zichzelf reinigt door de zware wolstructuur. Een vloerkleed voor uw leven.

Outdoorvloerkleden: Deze vloerkleden zij geschikt voor binnen en buiten. Waterbestendig en zeer eenvoudig te reinigen. Super sterk vloerkleed.


Het is dus van grootbelang als u overweegt een vloerkleed te kopen dat u met bovenstaande punten rekening houdt. Afmetingen, hoogpolige vloerkleden, of laagpolige vloerkleden, kwaliteit keuze, kleuren etc. zijn mede bepalend voor uw keuze.
 
In onze webwinkel bieden wij al deze vloerkleden aan tegen betaalbare prijzen. U heeft bij ons altijd de fabrieksgarantie, en natuurlijk ook het recht van retour van 14 dagen. Heeft u iets besteld en u vindt het toch niet mooi ? Stuur ons een e-mail en u ontvangt de retourinstructies van ons per e-mail. Zoals het hoort laten wij dan uw bestelling op onze kosten weer bij u ophalen en betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug.

Bezoek ook eens onze webwinkels:

www.vloerkleedexclusief.nl
www.wollenvloerkleed.nl
www.patchworkvloerkleed.nl